Tag hånd om din egen virksomhed med autentisk lederskab

17 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

I det daglige går det egentlig fint nok i firmaet med at få tingene til at løbe rundt, der er kunder nok, folkene trives – øjensynligt – og man kan da også få tid til at mødes i kantinen og sludre.

Du føler dig egentlig ikke stresset som leder, når du som den sidste går hjem og ved, at der måske venter en sidste opgave for dig, for sådan er det jo at være leder med stor ansvar til følge.

Familien støtter dig også i dit foretagende, og der bliver også tid til noget fritid med en hobby.

Men “fint nok” føles bare ikke tilfredsstillende, og det er ikke så meget ambitionerne eller lysten, der mangler, men der er noget, der bare føles helt galt.

Måske at man skal til at tage ejerskab for ens firma ved at undersøge autentisk lederskab lidt nærmere: http://www.gittehoumand.dk/ydelser/autentisk-lederskab-og-personligt-ejerskab

Autentisk lederskab bringer dig ind til kernen af dig – og dit firma

Det er her, man lige får en chance for at stoppe op og betragte sig selv og de andre, der er i firmaet, om man egentlig gør tingene tilfredsstillende, eller man bar kører lidt på autopilot, fordi man er endt i et spor, der kører “fint nok”.

Man mærker måske ikke altid lige efter i sig selv, om det hele føles rigtigt, og man parkerer det i siden med tanke på, at man måske har en dårlig dag.

Men samtidig føler man også, at man lidt er tilskuer til det hele; at det foregår over hovedet på en, og det kan jo ikke være rigtigt, når det nu er ens egen virksomhed, der er tale om!

Derfor er der faktisk ikke så meget at miste ved at prøve autentisk lederskab, for der er faktisk meget at vinde i sidste ende.

Det kan blive den tiltrængte forvandling, som I har haft brugt for.

Flere Nyheder