Mange mennesker som træner på regelmæssig basis, oplever ikke at få det optimale ud af træningen. Tilhører du denne gruppe vil du muligvis opleve at du ikke øger din muskel masse i det ønskede omfang.

Samtidig har du måske fornemmelsen af at hænge fast på et bestemt niveau hvorfra det er svært at komme videre. Og måske føler du derfor at du ikke rigtig er motiveret for at træne.

Her kan du med stor fordel tage et kig på de mange forskellige former for kosttilskud som fås til atleter og body buildere. Disse kan nemlig med stor sandsynlighed hjælpe dig med at nå dine mål når det handler om træning. Og blandt de produkter som vil være mest effektive i forhold til øgning af muskel masse og styrke finder vi det kendte kosttilskud kreatin.

Hvordan virker kreatin som kosttilskud?

Når du indtager kreatin som kosttilskud hjælper du kroppen med at supplere dens naturlige lagre af kreatin fosfat. Kreatin fosfat lagres primært i muskel celler. En lille del af kroppens kreatin fosfat lagre findes desuden i nyrer, lever og hjerne. Når forekomsten af kreatin fosfat er høj i dine muskel celler hjælper det kroppen med at producere mere af molekylet ATP.

ATP er også kendt under betegnelsen kroppens energi valuta – og når niveauet af ATP i kroppen er højt, kan du ganske enkelt præstere mere. Det betyder at du vil opnå såvel større styrke som en højere grad af udholdenhed i forbindelse med tunge løft og eksplosions øvelser.

På den måde kan kreatin altså hjælpe dig med at træne hårdere, hvorved du kan øge både musklernes masse og styrke. Og så vil du i tilgift opleve bedre restitution hvilket betyder at du kan træne mere når du tager kreatin som kosttilskud.

Du kan finde de bedste kreatin produkter hos Only Approved på https://www.only-approved.dk/.