Det går meget hurtigt på det københavnske boligmarked. Hvis du skal sælge et hus eller en lejlighed, kan du sikkert næsten ikke får armene ned over, hvor nemt det er, og hvor meget folk vil betale. Det er dog altid en god ide at sikre dig bedst muligt alligevel. Når du har fundet en køber og skal til at underskrive købskontrakten, kan du skrive under med et advokatforbehold. Det betyder, at din advokat læser alle papirerne i forbindelse med handlen igennem. Hvis din advokat finder, at der er noget, der ikke stemmer, har du mulighed for at løse det med køber. Alternativt har du mulighed for helt at trække dig ud af handlen. Det kan derfor være en god mulighed at have. 

Du kan nemt finde en boligadvokat København. Det kan for eksempel være Hviid Advokater, der har stor erfaring med at læse købskontrakter og lignende papirer igennem for både køber og sælger. Det er meget normalt, at køber får en advokat til at læse papirerne igennem, men det er ikke lige så normalt, at en sælger gør det. Det er dog en rigtig god ide. 

Mange sælgere tænker, at de jo har ejendomsmægleren til at repræsenterer sig, og at de derfor ikke behøver en advokat også. En advokat vil dog typisk kunne få øje på nogle helt andre ting, end ejendomsmægleren kan. Det er derfor en rigtig god ide at have advokaten inde over. 

En ejendomshandel er for mange den dyreste handel, de kommer ud for i hele deres liv. Det er derfor en god ide, at du bruger de ekstra penge på at være ekstra sikret. Det kan spare dig for mange penge i den sidste ende. For det er jo det, du gerne vil undgå: at blive snydt for penge i forbindelse med salget. Det ville være ærgerligt  og frustrerende, men det kan komme til at ske. Når du først har skrevet under på købskontrakten, er der ikke noget at gøre. Så må du bare tage konsekvenserne af dine valg. Men det er selvfølgelig ærgerligt at skulle leve med dem. 

På boligmarkedet i København kan du komme ud for, at din lejlighed er så attraktiv, at folk vil byde hinanden op for at få den. Det kan derfor være en god ide, at du har en anden til at holde hovedet koldt og læse alle papirerne igennem, mens du jubler over, hvor mange penge du har tjent på dit hus eller din lejlighed.