Slidt emalje på et badekar kan næsten ikke undgås – men sagtens fikses!

29 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Slidt emalje badekar er noget, som der uvægerligt vil komme, når man bruger et badekar, og det kommer så sandelig hurtigere, når man er flere mennesker om at bruge det badekar i samme husstand over en længere periode, end hvis man er alene om at bruge det.

For man har jo ikke et badekar for, at det skal samle støv; men det kan da tænkes, at man “gemmer” en tur i badekaret til, når man har tid til at sætte den rette temperatur, dæmpe belysningen, tage et glas rødvin med til holderen, tænde stearinlys og sætte noget afslappende musik på.

De andre gange tager man bare et hurtigt styrtbad i brusekabinen, for man har travlt med at komme ud ad døren og på arbejde eller bare videre i teksten.

Men badekaret er jo til for at blive brugt, så den emalje på badekaret vil simpelthen med tiden komme til at se slidt ud, men man kan heldigvis gøre noget ved det!

En slidt emalje på badekaret er til at helbrede

Man kan gøre sit forud for, at man slider mindst muligt på badekaret, så man beder folk om at være forsigtige, når de nedsænker sig i badet, så de ikke støder mod det eller slår ting ind mod det, for det kan jo godt komme til at ske, når man i skyndingen, mørket eller på det glatte gulv eller i emmen fra badet skal bruge det.

Men selvom man gør sig disse forholdsregler, så vil der stadigvæk komme til at blive slidt på den emalje med tiden.

Heldigvis er der mulighed for at tage fat i nogle fagfolk, som der kan være med til at gøre, at man kan fikse den emalje, så den ser fin ud igen, og man næsten tror, at man har købt sig et nyt badekar af samme type.

Flere Nyheder