Sådan optimerer du dit CV

28 april 2022 Steffen Petersen

advertorial

Dit CV er din mulighed for at gøre et godt første indtryk og skille dig ud fra mængden. Det er vigtigt at sørge for, at det er velskrevet, korrekt og opdateret. Hvis du gerne vil have nogle tips til, hvordan du kan gøre dit CV mere spændende og relevant, så kan du læse med i dette indlæg. Her vil vi komme med nogle gode råd og tips til at gøre dit CV mere interessant.

 

power platform kurser

 

Skriv dig ind i stillingen

Det første skridt til at skrive et interessant CV er at sørge for, at det er relevant for det job, du søger. Der er ingen grund til at medtage oplysninger om dine tidligere stillinger, hvis de ikke er relevante for det job, du søger.

Sørg for, at dit CV er skræddersyet til hver enkelt person jobansøgning, og du burde kunne forbedre dine chancer for at få succes.

 

Medtag nøgleord

En anden måde at gøre dit CV mere interessant på er at inddrage nøgleord i dit indhold. Det er ord, som vil hjælpe rekrutteringsmedarbejderen eller den ansættende leder med at finde dit CV online, hvis de søger efter kandidater ved hjælp af et søgeværktøj med søgeord.

For at finde ud af, hvilke nøgleord der ville være mest relevante for din branche og dit job, skal du lave lidt research på nettet og se på de jobannoncer, du søger.

 

Tag et kursus

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du kan gøre dit CV mere interessant, kan det være værd at tage et kursus eller en workshop. Der findes masser af muligheder både online og offline. En hurtig søgning burde hjælpe dig med at finde noget, der er relevant for din branche og dit job.

På denne måde har du noget godt og værdifuldt at skrive på dit CV. Det skal naturligvis være noget, som du synes er spændende og er passende for dig og din professionelle profil.