Har du lige købt en robotplæneklipper? Så bør du få den installeret før du sætter den på arbejde.

Hvordan installerer jeg min robotplæneklipper?

Installation af robotplæneklipper består af flere forskellige trin. Først skal kanttråden til din robotplæneklipper nedgraves langs kanten af din græsplæne. Du skal sørge for at kablet ligger i præcis den rette dybde og i den korrekte afstand fra plænens kant.

Lade stationen skal placeres på et fornuftigt sted, så din robotplæneklipper let kan komme til den – helst i skyggen for den optimale udnyttelse af energien. Og så skal du have sat en medfølgende app op så du får mulighed for at styre din robotplæneklipper på afstand.

Hvad koster en professionel robotplæneklipper installation?

Hvis du ønsker at lade en professionel fagperson forestå installation af din robotplæneklipper kan du altid kontakte Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk kender din robotplæneklipper uanset mærke og model og kan hjælpe dig med alt fra nedlægning af robotplæneklipper kanttråd til installering og konfiguration af den app som hører til netop din robotplæneklipper.

Når du lade Kabelnedlægning.dk nedlægge kanttråden til din robotplæneklipper er du sikker på at resultatet bliver solidt og holdbart. Kanttråden bliver hvor den skal – og plænens kant bliver knivskarp. Du kan trygt regne med at Kabelnedlægning.dk kan deres kram når det handler om installation af robotplæneklipper. Du får den bedste rådgivning om alt lige fra opsætning af din robotplæneklipper ved hjælp af den medfølgende app til den optimale placering af den til din robotplæneklipper hørende lade station. Og formedelst et ekstra gebyr kan du få Kabelnedlægning.dk til at hjælpe med opsætning af multizone anlæg.

Prisen på installation af robotplæneklipper varierer i forhold til omkredsen af den plæne som skal udgøre din robotplæneklippers arbejdsområde. Du kan finde den pris på robotplæneklipper installation som passer til størrelsen på din have på Kabelnedlægning.dk’s hjemmeside kabelnedlaegning.dk