Michael Kors – Til fashionistaen

30 november 2021 Athene Eriksen

advertorial

Michael Kors – A passion for fashion 

Der findes nærmest ikke den designer, som er mere på alles læber, end Michael Kors. Med alle de fantastiske designs der skabes, indenfor både ure, smykker, tasker m.m., har han vundet hjerter hele verden over. På det internationale marked, såvel som på det danske, er han blevet beæret og berømt, for hans unikke designtalent. Med mange forskellige stilarter, tilpasset til enhver personlighed, findes der et udtryk som passer præcist til dig. 

Hvilken type af ure og smykker designer Michael Kors? 

Efterhånden som brandet er steget i popularitet, i rasende fart, er der kommet mange forskellige designs til. Disse skal fremhæve og forskønne din egen unikke stil og det udtryk, som du ønsker at sende ud i verden. Mange af deres smykker vil have smukke og ikoniske designs, som aldrig går af mode. Deres ofte enkle, men alligevel detaljerede præg, er klassikere og vil fortsætte med at være det. På mange af dem vil du også kunne finde det lille “MK” logo, som bare lige giver det der ‘lille ekstra’. 

Deres ure kommer også, i et væld af stilede og varierede kollektioner. Der findes noget til dem som ønsker glimmer og shine, som lyser op og skiller dem ud fra mængden. Der findes også fantastiske kollektioner, til dem som ønsker et mere diskret og nedtonet, men elegant look. Og sidst med ikke mindst, må vi ikke forglemme herrerne, som måske pludselig bliver lidt gladere, for at være blevet slæbt med på shoppingtur. 

image

Mix & Match

Med mange smukke kollektioner af ure og smykker, er der rig mulighed for at variere, lave hele sæt og sammensætte på kryds og tværs. 

Forkæl dig selv eller én du elsker, med en gave som de vil kunne værdsætte mange år ud i fremtiden. Vælg Michael Kors – Vær dit unikke selv 

Flere Nyheder