Skal I have en fræk aften med pigerne eller er I i gang med at arrangere den ultimative polterabend for veninden? Hvorfor så ikke sætte prikken over i’et med en fræk, mandlig stripper? 

https://poledancer.dk/ finder du Mikael Christiansen, der ikke bare er stipper men også poledancer. Tilsammen giver det en fræk oplevelse, der i den grad sætter gang i festen. Poledanceren har vundet Danmarksmesterskabet i Poledance i 2014, og han optræder i hele Danmark.

I sætter selv grænsen

Som stripper og poledancer er Mikael Christiansen ikke den blufærdige type, og derfor er det jer som arrangører, der bestemmer, hvor grænsen skal gå. Skal det være superfrækt med full monty eller skal det nærmere være et show, hvor det er dans og pole-tricks, der er i højsædet? Selv siger Mikael, at hvis man kan klare at se en næsten nøgen poledancer, så er den frække pakke klart at foretrække.

Unikke shows

Mikael Christiansen elsker at lave shows, og derfor går han op i at sammensætte et unikt show hver gang. Som arrangør får du en vejledning over, hvordan et show bygges op, så du kan forberede dig selv eller dine gæster lidt. Hvis det ønskes kan publikum (eller den kommende brud) blive en del af showet.