Lær at ride på din lokale rideskole

06 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du aldrig har prøvet at ride før, er det en rigtig god idé at tilmelde dig et begynderhold på din lokale rideskole inden du sætter dig op på en hest.

Når du går til ridning lærer du nemlig ikke blot at sidde på en hest. Du lærer også hvordan du skal give hesten de rette signaler for at få den til at gå de rette gangarter, eller standse på kommando.

Samtidig lærer du hvorledes man omgås heste både i og uden for stalden. Og du vil allerede efter ganske kort tid som nybegynder blive en dygtig rytter hvis du vælger at tage lektioner helt fra begyndelsen.

Der er intet til hinder for at modtage rideundervisning selv om du ingen hest har. Langt de fleste rideskoler råder over et antal heste og ponyer særligt trænet som skoleheste.

image

Med hold undervisning kan du blive fortrolig med hesten og måske endda prøve flere forskellige heste. Og så får du et godt billede af hvilken type hest du foretrækker, skulle du en dag få lyst til at købe din egen hest.

Bliv bedre til dressur med privat undervisning

Selv om du godt kan ride, og derfor har købt din egen hest, vil der altid være plads til forbedringer. Det er derfor en god idé at modtage dressur undervisning ved en dygtig og erfaren berider mindst én gang om ugen. På den måde kan du være sikker på at eventuelle ansatser til dårlige vaner hos dig selv og hos hesten bliver nappet i opløbet.

Du vil opleve at kommunikationen med din hest forbedres når du modtager fokuseret og intensiv privat rideundervisning. Og du vil få styrket kommunikationen med din hest så hele ekvipagen optimeres.

Du finder din lokale rideskole i Haderslev på Ridecenter Møllen. Du kan deltage i rideundervisning såfremt du melder dig ind i Rideklubben Møllen. Læs mere på rideklubben-moellen.dk.

Flere Nyheder