Hvis du netop har mistet et menneske, som stod dig nært, vil du sandsynligvis have brug for hjælp til at komme videre i dit liv. Og den kan du få hos en psykolog.

Hvordan hjælper en psykolog med sorg og depression?

Når du opsøger en psykolog for at få hjælp til at komme igennem din sorg vil din psykolog først og fremmest sørge for at sikre sig at der rent faktisk er tale om sorg – og ikke en klinisk depression. Sådan én vil nemlig i mange tilfælde kræve medicinsk behandling, og under alle omstændigheder en anden form for terapi.

Sorg arbejde kan antage mange former og handler først og fremmest om at komme helskindet – ikke hurtigt – ud på den anden side. Det kan godt være svært at erkende at sorgen aldrig helt forlader sindet, og at livet måske aldrig bliver det samme igen.

Hos en psykolog kan du få hjælp til at opnå indsigt i sorgens mekanismer og den måde hvorpå den påvirker dig. Du kan blive klogere på dine egne reaktioner og dine der af følgende tanke og handle mønstre. Din psykolog kan hjælpe dig til en højere erkendelse af livets fortsatte værdi. Du kan nemlig sagtens leve et rigt og meningsfyldt liv med sorgen som din følgesvend. Og med støtte fra din psykolog kan du finde ind til modet og glæden ved livet på ny.

Hvor kan jeg finde en erfaren psykolog på Østerbro?

Er du bosiddende i det københavnske kan du med fordel vælge en psykolog som har klinik eller praksis i dette område. På Østerbro finder du autoriseret psykolog Lars Bjarnø.

Hos Lars Bjarnø kan du få hjælp til alt hvad der gør ondt i dit liv, i trygge omgivelser og med en dygtig sparring partner. Lars Bjarnø arbejder med kognitiv, meta kognitiv og eksistentiel terapi alt efter hvad der passer bedst i forhold til dit udgangspunkt. Du kan læse mere om Lars Bjarnø på https://www.larsbjarno.dk/ 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *