Hvornår skal du række ud til et contentbureau?

07 april 2021 Cecilie Mortensen

Hvis tekstforfatning er et helt nyt kapitel for dig og din virksomhed, så er du havnet det rette sted. I denne artikel dykker vi nemlig mere ned i, hvornår det er relevant at prioritere tekstarbejde og det at hyre et contentbureau. 

Hvorfor er hjemmesidetekster vigtige? 

Hvis ikke du allerede er klar over det, så kan hjemmesidetekster have meget at sige for din hjemmeside. Teksterne kan være med til at fange dine kunders interesse, de kan give ny viden omkring et emne, og de kan øge lysten til at vælge netop dit firma. 

Hvis du gerne vil have hjælp til at skrive de tekster, der skal være på din hjemmeside – eller hvis de eksisterende skal forbedres, så bør du tage fat i et contentbureau. 

Hvornår giver det mening at bruge et contentbureau? 

For det første så kan et contentbureau hjælpe med en bred palette af tekstarbejde. Du kan både få hjælp, hvis du som tømrer skal have skrevet om dine forskellige ydelser. Du kan få hjælp, hvis du har en webshop, som gerne må være mere synlig over for søgemaskinerne, og du derfor ønsker gode produkttekster og kategoritekster. Og du kan selvfølgelig også få hjælp fra et contentbureau, hvis du skal starte op i udlandet og har brug for at oversætte tekster til svensk, norsk, engelsk eller lignende. 

For det andet giver det mening at bruge et contentbureau, når du vil have professionel sparring ift. hvordan du griber alt tekstarbejdet an. Det gælder både ift. de tekster, du kan få skrevet, hvordan de skal skrives, hvordan teksterne bedst henvender sig til din målgruppe m.m. 

Som du nok kan fornemme, så er der flere situationer, hvor det giver god mening at hyre et contentbureau. Og du kan med fordel række ud til et par stykker, så du får en fornemmelse af, hvordan de kan hjælpe dig. 

 

Flere Nyheder