Hvad er en kabinescooter

18 april 2022 Steffen Petersen

advertorial

Der findes mange sjove kørertøjer på vejene i dag. En af de mere frembrusende af slagsen er de famøse kabinescootere.

En kabinescooter er en slags ellert, som er lavet med en scooter motor. Det er altså på nogen måder en lille bil med en lille motor. Kabinescootere minder meget om en tuktuk, blot hvor det er en mere europæisk version. I dette indlæg vil vi komme ind på nogle af fordelene ved en kabinescooter, og hvorfor du med god samvittighed kan købe en.

Du slipper for at blive våd

Modsat en traditionel scooter, så slipper du for at blive våd, hvis du køber en kabinescooter. Ja faktisk, så er de fleste nyere kabinescootere med en masse lækre funktioner, så man ikke blot undgår at blive våd, men kan sidde med vinduesvisker og have godt udsyn.

Udover dette så kan man i mange kabinescootere får sædevarme, så man får det ekstra behageligt på en kold regnvejrsdag.

image

De må køre på cykelstierne

En af de smarteste ting ved en kabinescooter er, at den må køre på cykelstierne, hvis det ikke er en for hurtig model. Reglerne for kabinescootere er de samme som på normale scootere, og man kan derfor undgå meget trafik, hvis man bruger den korrekt.

Derudover så er der på en kabinescooter indbygget blinklys og andet, så man nemt og hurtigt kan indikere hvor man vil hen i trafikken.

Du slipper for at dreje hovedet

Det lyder måske som en voldsom fordel, men du slipper for at dreje hovedet på samme måde, som hvis du cykler eller kører på normal scooter. Dette skyldes, at du i en kabinescooter har sidespejle, som var det en bil. Af den grund kan du hurtigt orientere dig, hvis du skal dreje eller skifte bane. Kabinescootere er derfor ofte det foretrukne valg, hvis man har problemer med at dreje hovedet eller lignende.

Flere Nyheder