Har du fundet drømmeboligen, så kan det anbefales, at du får juridisk rådgivning af en dygtig boligadvokat, før du underskriver købsaftalen. Selvom det kan være fristende at slå til med det samme, så andre boligkøbere ikke overhaler indenom, så er det vigtigt, at du får sikret dig, at alle dokumenter er i orden, så du ikke kommer til at fortryde dit boligkøb. Du skal huske, at ejendomsmægleren altid er sælgers mand, hvorimod en dygtig boligadvokat er din juridiske sparringspartner, som sikrer dig tryghed i forbindelse med din bolighandel.

Gratis uforpligtende samtale og sagsbehandling inden for 24 timer

eBoligadvokat har stor erfaring med rådgivning af boligkøbere, og her kan du få en gratis og uforpligtende samtale per telefon eller på firmaets kontor på Frederiksberg. Så får du mulighed for at få afstemt forventningerne og høre mere om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig af hjælp i forbindelse med bolighandel. Nogle gange går det stærkt, når man skal købe en bolig, og hos https://eboligadvokat.dk/ er de hurtige og effektive, så du kan få dit drømmehjem. Når du henvender dig til eBoligadvokat med din sag, så bliver den gennemgået inden for 24 timer.

Billige faste priser på boligpakker

Eboligadvokat tilbyder en billig og fast pris på din boligpakke, så der er ingen overraskelser eller ekstragebyrer. Hvis du f.eks. skal have juridisk rådgivning til køb af ejerbolig, så koster det 6.250 kr. inklusiv moms. For det beløb får du en gennemgang af købsaftalen og alle dokumenter, udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse. Eboligadvokat står for al korrespondance med banken og sælger, og hvis der er behov for det udarbejdes eventuelle forbehold og advokatskrivelse. Du kan også vælge boligpakker til køb af hus, andelsbolig, sommerhus eller projektbolig med faste lave priser. Bliver der ingen handel, så får du ingen regning. Hos eBoligadvokat er du garanteret tryghed og tilgængelighed gennem hele processen med dit boligkøb.