Find en god tandlæge i nærheden af din bopæl

13 september 2021 Astrid Pedersen

Har du en fast tandlæge? Hvis ikke så er det på tide, at du får dig sådan én.

Gå trygt til tandlæge i Næstved

Er du bosat i den sydlige del af Midtsjælland, nærmere betegnet Næstved, Haslev eller omegn, kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow og Lindkær som din faste tandlægeklinik.

Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær bliver du budt velkommen i hyggelige klinik lokaler, udrustet med state of the art tandlæge udstyr og befolket af dygtige personaler.

De veluddannede og kompetente tandlæger, klinik assistenter og tandplejere hos Tandlægerne Dickow og Lindkær står klar til at hjælpe dig med alle dine tand problemer uanset typen og omfanget af disse. Og du vil altid være i trygge og professionelle hænder når du sætter dig til tandlæge stolen hos Tandlægerne Dickow og Lindkær.

Få hjælp til at bevare dine tænder sunde og stærke hos Tandlægerne Dickow og Lindkær

Du kan besøge Tandlægerne Dickow og Lindkær en til to gange om året for et rutinemæssigt tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød, og dermed minimere din risiko for alvorlige tand sygdomme.

I forbindelse med dine årlige eller halv årige tandlæge besøg får tandlægen nemlig mulighed for at efterse din mund og dermed foregribe begivenhedernes gang, skulle en alvorlig lidelse være under opsejling.

Tandlægerne Dickow og Lindkær er eksperter inden for forebyggelse af de mest alvorlige tand sygdomme, her under karies og parodontose. Og skulle skaden være sket kan du få hjælp til såvel lapning af huller med fyldninger, montering af kunstig tandkrone eller isættelse af tandimplantat hos Tandlægerne Dickow og Lindkær.

Tandlægerne Dickow og Lindkær hjælper også gerne med æstetiske eller kosmetiske tandbehandlinger så som tandregulering eller blegning af misfarvede tænder. Du kan læse mere, og bestille tid til en indledende konsultation hos Tandlægerne Dickow og Lindkær på hjemmesiden dltand.dk.

Flere Nyheder