Find en god og sikker professionel hårfjerningslaser

25 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Drømmer du om at udvide din skønhedskliniks virkefelt til også at omfatte kosmetisk hårfjerning med laser? Så skal du ud og have fat i det rette udstyr til dette formål. Og i den forbindelse er det vigtigt at du ser dig rigtig godt for.

Vælg den rette laser til hårfjerning

Du bør altid gå efter udstyr som er godkendt efter alle gældende standarder når du skal købe laser udstyr til kosmetisk anvendelse. Ellers kan du risikere at komme endog særdeles galt af sted.

Til gengæld vil du med det rette udstyr kunne opnå fantastiske resultater til glæde for såvel dine kunder som for din forretning. Og derfor bør du gå efter en god dansk forhandler af laser udstyr når der skal købes ind til din klinik eller praksis.

image

Hos EBS Medical finder du et stort og velassorteret udvalg af moderne medicinsk udstyr til fortrinsvis kosmetisk anvendelse. Du kan finde udstyr til fjernelse af alt fra uønsket hårvækst til acne, karsprægninger og arvæv. Og du kan være helt sikker på at udstyret holder den højeste standard hvad angår såvel sikkerhed som kvalitet.

Hvad er fordelen ved at købe professionel hårfjerningslaser hos EBS Medical?

Når du handler med EBS Medical får du ikke alene adgang til det store udvalg af lækkert udstyr. Du kan også få den bedste service, baseret på mange års erfaring inden for – og tilsvarende stor ekspertise med – professionelle kosmetiske medicinske lasere og andet udstyr.

Du kan forvente en service i top klasse og kvalificeret rådgivning når det handler om valg af kosmetisk laser. Og du får mulighed for at indgå en fordelagtig service aftale som inkluderer service besøg – din garanti for en laser som til hver en tid er velfungerende og sikker at anvende.

Du kan altid kontakte EBS Medical for en uforpligtende snak om dine behov for professionel hårfjerningslaser – læs mere på ebs-medical.com.

Flere Nyheder