Find din nye revisor i Glostrup

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Driver du en mindre eller mellemstor virksomhed, og slås du selv med regnskaber, når det for eksempel gælder skat og momsafregning? Så kan du overveje at tage kontakt til en revisor.

Hvornår har jeg behov for en revisor?

En revisor forestår den årlige påtegning af virksomhedens regnskaber og udarbejder på baggrund heraf en rapport. Denne dokumentation – og selv påtegningen i øvrigt – er vigtig i forhold til blandt andet skat, som vil betragte en revisor påtegning som en validering af dit årsregnskab i virksomheden. Og står du for at skulle optage et lån i din virksomhed vil du med en revisors hjælp altid kunne fremlægge et transparent regnskab som gør det lettere for din bank rådgiver at tage stilling.

Hvor finder jeg en dygtig revisor i Glostrup?

Er din virksomhed placeret i det storkøbenhavnske, eventuelt på den københavnske vestegn, og vil du gerne have din revisor tæt på? Så kan du med fordel vælge BG Revision. BG Revision er et revisions firma med stor erfaring inden for revisions og bogførings hjælp til især små og mellemstore virksomheder.

Når du lader BG Revision forestå din virksomheds økonomiske og finansielle dispositioner eller den løbende bogføring af indtægter og udgifter er du i trygge og professionelle hænder. BG Revision forstå nødvendigheden af at give især opstartsvirksomheder og iværksættere mulighed for at fokusere på kerne opgaverne. Og så tager BG Revision sig af alt hvad der vedrører skat, moms, opgørelser, lønkørsel og regnskab.

Med BG Revision som din revisor i Glostrup kan du, med andre ord, sove trygt om natten i sikker forvisning om at skat får hvad der tilkommer dem, og at din virksomheds regnskaber til hver en tid er klare og gennemskuelige – og at din revisor altid er inden for rækkevidde.

Du kan læse mere om BG Revision, og kontakte revisionsfirmaet direkte, via hjemmesiden bgrevision.dk.

Flere Nyheder