Et sæt bestående af bh og trusse kaldes et bh sæt. Mange kvinder bruger ikke bh til hverdag, og andre bruger altid bh for at holde på formerne. Med et lækkert bh og trusse sæt fra en rigtig lingeri producent vil du kunne føle dig sexet og forførende inderst inde uanset din krops facon. Og derfor er det en god idé som minimum at have eet lækkert bh sæt i klædeskabet eller i undertøjs skuffen.

Hvordan finder jeg det rette bh sæt?

Hvis du endnu aldrig har investeret i et smukt sæt med bh og matchende trusse venter der dig noget af en oplevelse. Trusse og bh sæt findes nemlig i troligt mange varianter. Og går du efter kvalitet vil du finde at der findes et kæmpe udvalg af meget lækre designs inden for denne genre.

Måske er du vant til at gå med helt almindelige bomuldstrusser og en bh eller top som gør det den skal, nemlig holde brysterne på plads. Bevæger du dig ind i lingeri afdelingen i et supermarked eller i en online shop befinder du dig dog i en helt anden verden. Her har det smukke design, de lækre materialer og selve udformningen på bh og trusse stor betydning.

Du vil opdage at det ikke er helt ligegyldigt hvilken bh og hvilke trusser du vælger. Din krops facon har meget at sige i forhold til hvorledes de enkelte modeller vil klæde dig og fremhæve dine bedste sider. Er du for eksempel til den kurvede side bør du vælge den type bh som kaldes en full cup bh. Denne type bh er designet til at støtte de rigtige steder og samtidig løfte og forme din barm så du får den helt rigtige timeglas figur.

Du kan læse mere om hvorledes du vælger det rette lingeri, og finde det perfekte bh sæt, på love-lingeri.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *