Få en smukkere græsplæner med en græstrimmer

20 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Uanset hvor god du er til at slå din græsplæne, vil der være områder, hvor du ikke kan slå græsset med en almindelig plæneklipper, men i stedet har du brug for en græstrimmer. Et område er blandt andet langt dine højbede. At hav

Du kan blandt andet købe en Makita græstrimmer.

En græstrimmer kommer enten som en, der kører på batteri eller på el. Om du vælger det ene eller det andet afhænger ofte af dit behov. 

Makita græstrimmer

Batteri eller ledning

Der er flere fordele og ulemper ved at vælge den ene eller den anden udgave.  En græstrimmer der er drevet med et batteri er mere mobil, end en der er drevet med en ledning. Omvendt skal det have et batteri, der er opladet.

Det sidste kan løses ved at have flere batterier og har du flere redskaber af samme mærke, har du ofte flere batterier. Skal du ud og købe, er det en fordel at overveje at købe nyt i samme mærke. Så du har samme batteri og nemt kan udskifte et tomt med et nyt opladet.

Græsplæner

At have en græsplæne der nyslået er vigtigt for mange. Det betyder reelt at der bliver brugt rigtig meget tid på at slå græsset. Men uden at have en græstrimmer kan det være svært at få enderne slået. Det gælder uanset om du selv slår græsset eller har en robot til at slå græsset.

Fordelen med en robot plæneklipper er, at du regelmæssigt, hvis ikke dagligt får slået dit græs. Men selv om en robot plæneklipper er lavet til slå langs grænser, så er det stadig nødvendigt at gå dem efter nu og da med en græstrimmer.

Er du i tvivl kan du med fordel få råd og vejledning der hvor du vil købe din græstrimmer Det gælder uanset om det er en græstrimmer der bruger el eller. batteri.