Rigtig mange huse og lejligheder rundt omkring i Danmark er beklædt med smukke, originale trægulve. Er et sådant gulv velholdt og velplejet, vil det udgøre et stort aktiv for en hvilken som helst boligtype. Vi kender alle til fornemmelsen af at betræde et lækkert trægulv; uanset om der er tale om et egeplanke gulv, et smukt og velholdt gulv af sildebens parket i en patricier villa, eller et af de klassiske bræddegulve, som ofte ses i bylejligheder og murermester villaer, er det bare en ganske særlig følelse, som i kvalitet langt overgår den, man får ved at betræde et beton eller laminat gulv.

Samtidig tilfører et trægulv en stemning af hygge og en varm atmosfære til værelser og stuer, især hvis der er valgt en træbehandling, som er af den ikke forseglende slags. En ikke forseglende behandling, som for eksempel olie, lud eller sæbe, lader træets struktur skinne igennem, samtidig med at de unikke træk ved træværket fremhæves. Farvet olie kan eksempelvis fremhæve gulvbræddernes årer, hvor en sæbe behandling vil lysne træet naturligt, så det får en silkemat overflade og et nærmest overjordisk skær.

Et sæbe behandlet gulv kan lyse en hel stue op – og netop derfor er denne gulvtype blandt de mest populære. Samtidig er sæbe behandlede gulve meget plejekrævende, og bliver hurtigt mærket af slid, såfremt de ikke vedligeholdes efter forskrifterne. Derfor kan det vise sig nødvendigt med en gulvafslibning med jævne mellemrum, så den slidte og snuskede overflade fjernes, og et frisk gulv åbenbarer sig neden under.

Vælg en professionel gulvsliber til afslibning af gulv

Er dit sæbe behandlede trægulv blevet plettet, skrammet, ridset eller gulnet af solens stråler, kan du med fordel alliere dig med en dygtig håndværker, som kan forestå din gulvafslibning. Så er du sikker på det mest optimale resultat – og det behøver ikke at være dyrt.

Hos gulvkanonen.dk kan du få et godt tilbud på en billig gulvafslibning.