Har dit gulv taget skade i forbindelse med en renovering af hjemmet, eller står du med en nyerhvervet bolig med mørke, lakerede trægulve? Så kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand og få et godt tilbud på en gulvafhøvling.

Hvad er en gulvafhøvling?

Afhøvling af gulve er en noget mere invasiv procedure end eksempelvis en gulvafslibning, og kræver derfor et sikkert og professionelt håndelag.

Du bør aldrig selv forsøge dig med en gulvafhøvling idet du hurtigt vil kunne gøre mere skade end gavn. En maskine til afhøvling af gulve er nemlig, i modsætning til en gulvafslibning maskine, forsynet med skarpe knive. Disse knive er monteret på en roterende valse, som nærmest ”skræller” det øverste lag af gulvets overflade.

Dette gør en gulvafhøvling særdeles velegnet til gulve, som er belagt med et tykt lag lak eller fernis, gulve som er skæmmet af lim rester eller spartelmasse fra bygge projekter, eller gulve, som har opsuget fugt i forbindelse med vandskade og derfor er blevet bulede, skæve eller revnede. Med en gulvafhøvling kan diverse niveau forskelle udlignes, og gulvet efterlades med en fin og lukket overflade – klar til såvel gulvafhøvling som plejende og beskyttende efterbehandling efter dit eget valg.

Hvem kan hjælpe mig med afhøvling af gulve?

Som nævnt bør du ikke overlade en gulvafhøvling til tilfældighederne, eller for den sags skyld til amatører. En dygtig og erfaren gulvmand fra DBF Gulvservice vil kunne være behjælpelig med en grundig og effektiv gulvafhøvling. Når du vælger en gulvmand fra DBF Gulvservice får du ikke alene en flot og fejlfri gulvafhøvling. Du får også kyndig rådgivning omkring valg af efterbehandling, lige som din DBF Gulvservice gulvmand vil kunne vejlede dig angående pleje og vedligeholdelse af dit fine, nybehandlede trægulv.

Du kan læse mere om DBF Gulvservice, og indhente et skarpt tilbud på en gulvafhøvling, på dbf-gulvservice.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *