Er du begyndt at udforske den store verden af sexlegetøj, og er turen nu kommet til anal stimulation? Hvis du har mod på at kaste dig over den helt store oplevelse, så kan du med fordel vælge et startsæt, der giver mange forskellige muligheder for en pirrende anal stimulation.

For øvede og begyndere

Et anal sæt kan bruges af både begyndere og øvede, da det i sidste ende handler om at eksperimentere i et tempo, der passer til de involverede. Sættet består som regel af både en anal dildo, en anal plug og forskellige andre former for stimuleringslegetøj. For eksempel en analkæde, penisringe eller en prostata vibrator.

Er du eller din partner begynder, så kan I have ekstra glæde af et sæt, da det giver mulighed for langsomt at vænne sig til den fyldige stimulation i anus. Det anbefales altid at bruge en god glidecreme, da det gør oplevelsen langt sjovere.

Nordens største udvalg

Har du startet jagten på det helt rigtige anal sæt, så bør du slå et smut forbi belugi.dk, hvor du finder Nordens største udvalg af sexlegetøj. Webshoppen garanterer diskret levering og tilbyder desuden prisgaranti, så du er sikret den bedste pris på markedet – og hvem ved: måske bliver du inspireret til at prøve andre frække legesager.