http://hviidadvokater.dk/ Søger du en kompetent advokat Århus, er Hviid Advokater A/S et godt sted at henvende sig. Vi fokuserer på grundighed i vores juridiske arbejde, og vi vil altid have kundens behov i centrum.

Hos os bliver du henvist til en advokat, som har specialiseret sig inden for det område, du søger hjælp til. Derfor er du altid sikret et højt fagligt niveau og dedikation til det juridiske arbejde. Vi er kompetente og grundige, og vi bestræber os på at udføre et godt stykke arbejde.

Vi kan effektivt hjælpe dig igennem et juridisk forløb. Vores advokater er grundige og dedikerede til den enkelte sag. Du vil derfor føle dig i gode hænder hos Hviid Advokater A/S.

Vi forholder os åbent og ærligt til sagens aspekter, og vi vil altid skabe konsensus omkring forventninger til forløbet og prisen.

Vores advokater er specialiseret inden for fem forskellige områder, og vi kan derfor helt sikkert hjælpe dig med din juridiske problemstilling.

Har du f.eks. brug for advokatrådgivning i forbindelse med erstatningssager, tilbyder vi kompetent juridisk rådgivning. Vi tager hånd om sagen og skaber overblik over dine rettigheder og muligheder. Vores speciale er erstatning for personskade, som er opstået på grund af et trafikuheld. Vi har desværre erfaret, at mange forsikringsselskaber undgår at udbetale den fulde erstatning for personskade, og derfor kan vi hjælpe dig med at få den erstatning, du er berettiget til.

Hvis du f.eks. har været udsat for piskesmæld i forbindelse med en trafikulykke og har oplevet økonomiske tab eller nedsat arbejdsevne, kan vi hjælpe med at nå frem til en fastsættelse af méngraden og dermed den erstatningssum, du har ret til. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan få erstattet efter et biluheld. Kan du f.eks. få dækning for helbredsudgifter eller få kompensation for dine skader? Det kan alt sammen være uoverskueligt, når man står i en svær situation. Derfor gør vi det til vores opgave at klare det juridiske arbejde, så du kan koncentrere dig om at komme dig efter ulykken.

Desuden tilbyder vi juridisk rådgivning i forbindelse med forsøgertabserstatning ved tab af ægtefælle, forældre e.l. Vi hjælper dig med at undersøge muligheder for erstatning eller beløbsdækning.

Uanset hvilken juridisk problemstilling, du står i, kan vi hjælpe dig til et tilfredsstillende resultat. Vores arbejde udføres til konkurrencedygtige priser, og vi tilstræber åbenhed og tilgængelighed. Alle skal kunne få juridisk rådgivning, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende.